Hur länge är man ny?

I sin krönika i  NSD idag skriver Krister Hammarbergh  - "För hos oss nya moderater..."vilket föranleder mig att undra hur länge man kan vara ny? Inte länkbar trots sökning på det mesta.

Valter och Verner har namnsdag. Grape i Boden får en hälsning. Carola påstod i torsdags att alla som hittar Grape i sitt släktträd är släkt - så då får Valter se det som en hälsning från en avlägsen släkting.

Ett mirakel var det att jag orkade vara med om det historiska världrekordet igår kväll - oddsen var dåliga - jag var trött redan vid 20-tiden. Men hur det var - och visst var det
mäktigt av Bolt.

Själv tycker jag att 100 meter är väl överreklamerat - känns ju nätan lite snopet när allt är över på 9,58. Själv ser jag framemot att se Mustafa på 3000 m hinder - hade faktiskt missat att han gått till final. Hann höra att han fått ett svårt heat men tydligen gick han till final som siste man. Tydligen så spännande och dramatiskt att Mohammad spydde när han tittade på det sista avgörande heatet!

Spännande blir det att skrapa de 4 trisslotter jag köpte igår - men glömde bort. Dock är jag inte säker att jag satsar en eventuell vinst till Bergmans jeep. Kan undra hur mycket den kommer att maxa?

Nu ska jag försöka hinna duscha innan frukost - för att disponera tiden på ett maximalt effektitvt sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback