Kungligheter och surströmming

Tidningarna börjar tjockna av lite nu när skolstaren närmar sig. Fast idag mest bara om kungabesöket. Dock måste det vara missvisande resultat att det bara står 56-44 till de som gillar kungafamiljen.

Kungen gillar inte surströmming - men det gör drottningen. Hur det är med kronprinsessan Victoria har jag inte kunnat utläsa av Bo Torbjörns reportage.

Dock berättar Bo Torbjörn (nästan lika udda namnkombination som Bo Ture - han i Kuriren) att landshövdingen varit på fall igen - men återtog i sista minuten kroppskontrollen.

Trodde inte jag hörde rätt igårkväll - "200-pajasarna" - så jag vågade inte skriva. En offentlig ursäkt är väl på plats?

Emma Gren kom dock sjua i finalen - inte att förakta även om hon var besviken själv.

Jon och Jonna gratuleras idag - namn som kommer från Johannes och Johanna. Så alla dom som heter så har dubbelnamnsdag. Jonna Borg - Ebbas mamma - gratuleras idag.


Idag blir det jobb på förmiddagen - spännande att se om Thomas och Johan fick några delar över när de monterade skåpen. Tillsammans ska vi idag se till att de ""gudeliga" valsedlarna kommer iväg med buss - en hjälp till nätverket FISK - Folkpartister i Svenska Kyrkan. Och på eftermiddagen ska det ätas surströmming hos föräldrarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback