Länken

Här är länken till poliserna i Västerbotten som inte får sitta i socialnämnderna. Det har ju blivit en riktig stor nyhet sen jag försökte länka i morse. Minns inte till vad jag länkade - men det funkade uppenbarligen inte. Tack Ann O Nym - som håller  mig i herrans tukt och förmaning.

Vilket också Åse Egerup gör i sin kommentar. Det var ju tur att det var jag som kom framför henne - med min adress till bloggen - så hon fick utlopp för sin irritation. Jag kan lova att jag inte var ensam om att kugga till det i blixtlåset - det var rena anarkin. Och jag måste erkänna att jag var lite skrajsen också - för jag hade just blivit bortkörd pga explosionsrisken.

Juhlin och Bylin - både med förnament Patrik - den förstnämnde vars efternamn jag inte vet om jag stavat rätt var räddningsledare - den andre är räddningschef  - jag blandar  ihop dem ibland. Men det var Juhlin som talade om explosionsrisken.

För övrigt var det mer kaosän  i trafiken än vid Kvantum - Svartöleden var avspärrad när jag väl var på väg mot Sunderbyn - men man hade glömt att spärra av vänstersv'ängfil fråbn Bodenhållet - vilket gjorde att jag fick en bil mitt framför nosen - i fel färdriktning.

Ingen bra dag idag - sammanfattningsvis. Tredubbelsats Västerbottensostpaj har jag gjort - den verkar inte ha blivit bra. Och isåfall är det sista gången jag köper ekologiska ägg - för den här jag gjort massor med gånger - och den har blivit perfekt. Det enda som avviker är äggen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback