Lort och pannkaka

Det är minsann skillnad på lort och pannkaka (vilket konstigt uttryck - får nog slå upp i Pelle Holms bevingade ord?). Han de anställde på Gotlandsbolaget som uttalat sig i radion fick sparken med ett par tre dagars uppsägning. Hon landshövdingen ska plockas in i regeringskansliet trots att skälet till att hon får gå är att regeringen inte har förtroende för henne. Frågan är hur länge hon ska sitta där i arrest? Inte längre än förordnat räcker väl iaf? Kurirens ledare tycker att hon borde fått sparken direkt.

Och jättestort GRATTIS till Anneli och Daniel som förlovat sig. Vilket påminner mig om en gratulation som jag glömt - till Anita och Jan som trolovat sig tidigare i sommar!

Apropå ordspråk så kom jag i diskussion igår om ordspråket som handlar om gamla hästar som ska - eller in ska - synas i munnen. Hur låter det?


Framtidens fattigpensionär? skriver Åsa Wikström om. Om att dela pensionspoäng så att den som tar störe ansvar för barnen inte förlorar med en taskig pension i slutänden. Den frågan drev Eva Winther (FP) redan på sjuttiotalet - och jag måste erkänna att jag trodde det skett åtminstone vissa förbättringar där?

Idag ska jag både ta emot Länsservice som ska justera mors gåbord men före det ska jag skjutsa far till tandhygienisten. Fick kallelse igår eftermiddag på ett återbud - och det gäller att ta chansen i flykten. Så idag får det bli ett kortare arbetspass. Skulle tro att flexkontot rätar ut sig ganska snabbt framåt hösten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback