Malplacerat citat

På sidan 5 i Kuriren kan vi läsa ett bloggcitat: "Vad gör man inte för att få kontakt med den man älskar" - uppslaget under handlar om den mördade - avrättade - Frida Stenberg. Mer malplacerat kunde knappast citat har varit.

På samma sida finns också en lite notis: "Åtalas för olaga hot" - handlar (också) om en 37åring som hotat att döda sin kvinna - detta i slutet av april.


Fortsätter vi och bläddrar till sidan 8 kan vi läsa: "Åtalas efter knivdrama" och "43-åring häktad för misshandel". Allt handlar om våld i nära relationer som man numera ofta väljer att skriva istället för kvinno- eller hustrumisshandel.

I NSD kan vi skriver Bo Torbjörn Ek om två uppmärksammande fall av våld mot kvinnor som utspelats i länet. Säkert planerad artikel sen tidigare. Nu fick han också lägga till om det tragiska fallet i Smedsbyn. Och faktiskt så skriver han om 3 fall.

Gårdagen rann annars undan med raketfar som vanligt - efter jobbet var det sjukhusbesök. Därefter möte om rehabilitering. Sjukhusbesök igen på kvällen - och sen lite telefonsamtal och TV.

Idag ska jag jobba som vanligt. Före det ska jag med all kraft försöka förhindra att man skickar hem far. Hur kan man anses medicinskt färdigbehandlad då man inte gjort ett skit. Och han PAL (patientansvarige läkare) inte ens varit inkopplad?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback