Morgonens överraskning

Inget hopp hade jag att tidningen skulle vara inhämtad. Vet att jag tänktr så - när jag fick mot dörren. Lilly är ju på sjukhus. Så döm om min förvåning när de låg där på hallgolvet. Kan inte vara någon annan än kusin Kerstin som gjort det. Vilket gör mig orolig - kan nästan tro att hon inte mår bra? Under mitt dryga år har det aldrig hänt att hon varit uppe och ute klockan 5?

I avdelningen aldrig har hänt kan jag konstatera att jag aldrig mött någon som heter Bartolomeus - dagens namnsdagsbarn. Kanske inte så konstigt heller - bara 64 i Sverige som heter så - och bara 8 som har det som tilltalsnamn.

Luleå är ute i de nationella TV-nyheterna idag - med de 
200 thailändare som samlades i stadsparken igårkväll. Bra jobbat att ordna övernattning till dem. Men uppenbarligen finns mycket att sanera i den här branschen. Men hur dålig är bärtillgången egentligen - kompis Birgit - ovan skogsmänniska - plockade 20 liter blåbär på några timmar? Kanske bara nybörjartur.

Usch - nu har svenska biståndspengar försvunnit i en korruptionsskandal i Zambia. Mellan 20 till 30 miljoner. Inte kul alls - gör det svårare att upprätthålla vilja att hjälpa.

Jag är skrivseg på morgonen så nu blir det frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback