Nytt försök

Så pillade jag på någon caps lock knapp och så blev det fettext som bara inte går att förändra. Kopiera, ändra storlek, kopiera in - men nog kvarstår fettexten.

Nåväl jag skulle skälla på rubriksättarna så det kanske är så att hur går hem.
"Poliser förbjuds att arbeta politiskt" - det fick mig att vakna till vid fem-tiden då jag hörde det på TV. Men det visar sig ju förstås inte ha så stor täckning. I slutänden  handlar det specifikt om uppdrag inom sociala nämnden. Spännande prövning väntar - men jag säger som den drabbade sossepolisen -jag känner flera poliser som suttit i sociala nämnder om som aldrig upplevt någon intressekonflikt.

Intressekonflikt upplever jag just nu - tiden contra lusten att skriva och kommentera mer. Men samtidigt är jag nyfiken på hur Johan och Thomas lyckats med IKEA-möblerna.

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Länken fungerar inte

2009-08-12 @ 16:35:42
Postat av: Åse Egerup

Fy på dig Ylva!



Du borde sköta dig bättre i trafiken! Stod och väntade på min "varannan bil" plats utanför kvantum när du kommer körande i din gröna folkpartiet-bil.... Har inte du lärt dig att vid köer från två håll så släpper man fram en bil i taget från varje håll. Du som ändå måste uppfattas som en offentlig person borde ju dessutom vara extra försiktig men vad folk tycker. Nu har jag lugnat ner mig men i irritationen över att behöva köa ut från kvantum (efter eftermiddagens krock) så svor jag högt i bilen åt dig!

Skäms och skärpning....

2009-08-12 @ 16:37:08
Postat av: Ylva Strutz

Ja vi var väl alla irriterade över att behöva köa ut från Kvantum idag - men det var faktiskt inte mitt fel.



"Blixtlåsmodellen" som jag också hört att det kallas har jag uppfattat som en frivillig regel - jag har kanske fel? - men den tillämpades då absolut inte idag. Från något håll! Efter att en massa bilar "vänstrat in" - både från parkeringsrutor och den kö du stod i så måste jag erkänna att jag var lite irriterad. Det bröts friskt från varannan bils modellen. Så jag bestämde mig för att tillämpa högerregeln.

Vilket skäl du hade att ha mer bråttom än någon annan vet jag inte - själv hade jag blivit uppringd av min mor som hade andnöd och som ville att jag skulle komma så fort som möjligt!



//Ylva

2009-08-12 @ 22:33:06
Postat av: Ylva Strutz

Jag vill tillägga att om du upplevde mig som en buse och ojuste så är jag förstås ledsen för det. Jag kan inte i detalj frammana hur det gick till men upplevde du det så så ber jag om ursäkt.

// Ylva

2009-08-13 @ 06:14:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback