Svängrum

att ha båda föräldrarna på sjukhus ger onekligen lite svängrum. Har hunnit en tur till stan. Inhandlat 3 par sloggi trosor - så nu kan tvätten skjutas upp 3 dgr till. 4 pocketböcker blev det också. 2 av Linda Olsson (fick rekommendation för henne i veckan), Bengt Pohjanens "smugglarkungens son" och Tomas Breskys om Enbomaffären. Klockan till mor á 98 kronor - den som kostade 65 tidigare. 1 års garanti på klockan - och nu har vi 3 stycken av samma modell. Problemet är att det inte är garanti på armbandet - och det är uselt.

Men bäst av allt så hann jag vara med om manifestationen mot sexuellt nyttjande av barn - Trasdockekampanjen. Eira, Nisse och Gerd representerade Folkpartiet - och Eira höll ett fint tal.

Så har kusin Kerstin och jag varit på sjukbesök - hämtade far och gick till mors avdelning. Mötte en politiker som jag gillar - fast inte som politiker - hon hade också sin mor på hjärtavdelningen - den intensiva avdelningen.

Kerstin är så lycklig att det regnar - och Innimarkarn har ju sagt att regn på hösten bäddar för bra växt nästa år. Själv blir jag också lycklig när vädret är så här tydligt - då vet jag att det är innejobb som gäller.

Hoppas verkligen att finnkampen är på TV - då ska det bli mitt innejobb i eftermiddag. Jag behöver vila.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback