Äntligen måndag

Äntligen måndag - eller äntligen tidningar kanske jag skulle säga. Det sa tant Daga igår kväll också - när hon ringde vid 19-tiden. Hon fick Stockholmstidningarna av Maj - men nog skulle det bli skönt med de lokala tidningarna.

Och idag säger jag grattis till världens bästa svärdotter - Lotta - som fyller! Liksom hennes mormor Edith. Benjamin har namnsdag - så Karin får väl ordna något extra gott till sin lilla hund.

Något extra gott kan väl denne gosse unna sig - som vann
1,8 miljoner på skrap.  "Många frierskor till honom komma..." - fast jag vet inte om 1,8 miljoner är så mycket att det kan utlösa sånt - frierier och tiggerier?

I Danmark spelar man på drottningens tal. Att hon ska nämna något om sin abdikation ger inte mycket i odds - tror jag det när inte ens jag som "kungatrogen" riktigt kom ihåg vad ett blivande regentpar skulle heta - Fredrik och Mary.

Inte dålig reklamplats att få mittuppslaget i NSD för sin nyetablerade rörelse. Kiropraktiker Olivia Bramberg - vars far Kenneth jag faktiskt fått många rekommendationer om. Kenenth - med rötterna i Ängesbyn - gör mig lite nyfiken då jag gick skola med åtmintone 3 Bramberg - Irene, Roger och Torgny?

Nå trots att armar och rygg är som dom är så lyckades jag iaf sopa bron hyfsat ren. Lätt snö idag. Och sen kommer traktorn och faktiskt tar så nära bron så att skottningen är tillfyllest.

Idag ska jag jobba ungegär som vilken blåmåndag som helst - dock varvat med besök av Lisa och några basketmatcher.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback