Frånvaroattack!

Skulle vilja ha en "frånvaroattack" - en frånvaroattack från allt eländes elände. Kan ni tro - när jag kom upp till far vid halvfyra tiden idag så vilade han. Helt okej - svarade mig lite förstrött. Men jag såg tecknena. Och frågade personalen om han sovit så hårt så länge. Han hade haft en orolig natt - vilket han inte brukar ha - så det hade tyckt det var okej att han sov över eftermiddagsfikat.

Men sköterskan hämtades - och plötsligt var det tre sköterskor på plats - svårt att mäta blodtryck och puls - men djupt, sunt och härligt sov han.

Ambulans larmad och kom. Och tänk er en av ambulanskillarna hade jag inte träffat tidigare. Allt nog så gav de syrgas till far - och han gav vissa upplivningstecken.

Men för säkerhetsskull så bar det iväg till akuten.

Tur hade vi - träffade på en läkare som far träffat flera gånger tidigare. Och pedagogiska "syrror" fick far att inse att han skulle sova "ruset" av sig en natt.

Hoppas få hämta hem honom till Fyren i morgon. Det blir väl efter den föreläsningslunch jag ska delta vid - och lyssna till Ola Schenström. Närvarande i nuet är väl hans tes? Kan undra vad han vet om nuet? Och verkligheten?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback