Ich bin müde..

Ich bin müde..Ich bin..HEMMA igen. Skönt. Men faktiskt rejält trött - efter 5 dagars ledighet. Kom redan vid halvåtta ikväll - men posthögen var stor och mejlskörden ännu större.

Och en "kommungumma" tog rejält musten ur mig genom att ringa när jag satt på flygbussen. Hon hade trott att far skulle flytta ut i morgon (från Fyren) - torsdag - men hade fått veta att det var fredag som gällde. Hon hade ingen plats för far torsdag till fredag. Själv vet jag att jag har varit tydlig - och om den chefen inte har förmåga att kommunicera med sin egen personal så är det hennes bekymmer - inte mitt.

Far hade 14 dagar på sig för att flytta in på nya boendet - men jag valde både för fars skull och för andra behövandes skull att vi skulle flytta inom en vecka från erbjudandet - och sen får man sån skit kastad i ansiktet?

För övrigt verkar NSD också behöva mer tid - Dagens namnsdags-kryss är daterat 16 november med Vibeke och Viveka som namnsdagsbarn och utgångspunkt för krysset.

Jag tror att vi andra gratulerar Assar idag?

Största tröttheten kommer när man ska läsa 3 tidningar x 2 på kort stund. Får sovra hårt! Får prioritera "födda och dödda" så man får grepp och man lever i den här världen - eller den nya?

Nu ska jag inta sovläge! Hör av mig i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback