Kreditvärdig?

Hade fått mail från Ratsit - min löneranking har ändrats - tjänstvilligt fanns en länk med. Men den ledde i tomma intet. Förmodligen måste jag gå in som medlem för att kunna kolla. Det är säkert många vars nyfikenhet stimuleras - tricket är ju sant - alla har ju fått ändrat nu när nya taxeringarna är klara. Kan undra om man är kreditvärdig?

Glädjande att Fria Ord får plats även en tisdag - men nog är det väl lite magstarkt att ägna halva sidan till försvarstal och propaganda för landstingets vaccinering? Noterar att en tredjedel av oss norrbottningar består av riksgrupper, vårdpersonal, barn och ungdomar. Tja - kanske det är så?

Som många förtroendevalda har jag en dröm att någon gång få pröva på att vara nämndeman (hörde ni det nomineringskommittén) - fast jag vet inte om jag skulle palla. Avundas inte de som ska sitta i det här målet - hoppas försynen har skonat de mina?

"En dörr in" (lite kul att länken blev till Aktuellt i Politiken)satsar de rödgröna på - och det är ju absolut i den riktningen det jobbas nu. Det är bra - men frågan man kan ställa om de rödgröna har tänkt sig någon dörr ut - ut till jobb igen? Det finna absolut barnsjukdomar med de nya striktare reglerna i sjukförsäkringen - men ändå roligt att höra att de som jobbar med återanpassning (bland annat Previa) ser mycket positivt i den nya rehabiliteringskedjan. Bra också att komma ihåg att "feltramp" av nitiska FK-tjänstemän inte är något nytt under den här regeringen - klassiskt och omskrivet fall i Norrbotten kan vi påminna om - Rolf Nilsén - 2006 - före valet!

Och vem kunde tro att det "underutvecklade" - inte minst på matfronten - Ryssland skulle ha mage att bojkotta svenskt kött? Är vi inte världsbäst på allt?

Och Oskar och Ossian har namnsdag idag - grattis. Min farfar som levde här i huset hette Oscar - något förvånande med C. Dock dog han 26 mars - min födelsdag - 1909 i en ålder av 46 år 6 månader och 26 dagar. Och när var han född då?

Vanlig arbetsdag idag - fast kul att de flesta av våra toppfem på riksdags- och landstingslista ska vara hos oss idag. Kör försiktigt tjejer och killar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback