Ömhudat, sorgligt och tjenligt!

"Språkbråk i Övertorneå" - Pohjanen känner sig trampad på tårna av Linda Ylivainio - trots att han inte är utpekad som språkpolis. Verkar som om Pohjanen är lite ömhudad - visst var det något tårtbråk med Mikael Niemi också? Och utan tvekan så ger det ju utdelning i media - och reklam för nya böcker!

Sorgligt - snarare sjukligt - hur är dom funtade - som ger sig på barn på olika sätt. Ser dessutom till min förtvivlad att den 38-årige idioten har en 8-årig dotter. Elisabeth Hedmans krönika är läsvärd.

Rent av tjenligt tycker jag det är att facken nu åker på skadestånd i Lavalmålet. Det måste finnas något mått av proportionalitet och sans och vett. Lite präglat är mitt tyckande av det partipolitiska inlägg som IF Metall bestått min avlidna mor med i ett medlemsbrev där man säger sig arbeta för en "löntagarvänlig röd-grön majortiet vid nästa val."

Tveksamt och rent utav pinsamt att Maria Wetterstrand överhuvudtaget svarar på frågan om hur det är att vara vackrast i riksdagen. Tveksamt - mycket - om hon verkligen är det och pinsamt att hon svarar utifrån att hon uppenbarligen inbillar sig att hon är det.

"Vår bästa tid är nu" hälsar blodapelsinerna. Kan hoppas att det inte kommer någon larmrapport om att inte äta såna - för nu är det socialstyrelsenorm 6-8 om dagen som gäller. Bara SÅ goda!

Lydia har namnsdag idag - som Jens farfarsmor hette. Och då tror jag bestämt att Bengt Westerbergs som Jakob fyller år - dock plockar hårddisken inte fram hur många? Fast 23 tror jag!

Nu åker jag snart till Kalix. Lite pinsamt igår när jag skulle tanka - locket helt igen isat - så jag fick köra hårtork här hemma. Klämde mellan en diskhandduk så jag hoppas det inte frusit ihop igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback