Rådjur och getter

Som Bambi på hal is - fast mycket mindre graciös kände jag mig vid tidningshämtningen. Det blir sannerligen glashalt på den här typen av gamla gårdstun. Tur att tant Lilly plockat ut sparken så jag kunde låna den.

Och detta påminde mig om att delge er ett julklappstips till dom som har allt - en egen liten namngiven
get - från Barnmissionen.

Har spanat in OA med förstoringsglas. NSD har haft någon form av feltryck idag - förstod jag när jag senare såg mittuppslaget med älgar. Men innan det var jag tvungen ta fram förstoringsglaset för att se vad för "turban" OA hade på sig. Synd att det inte går att länka - kul krönika om när Swedell av misstag skickade modeaternas valstrategiska plan till OA - då på Piteåtidningen.

Annars hade väl den givna rubriken idag varit - RÅN i RÅN-eå. Andra gången på relativt kort tid som Handelsbanken i Råneå utsätts för rån. Som ytterligare kuriosa heter säkerhetsschefen som uttalar sig RÅNman! Tyvärr hörde jag på nyheterna att de personer som gripits på Teg i Umeå hade släppts.

Kurirens ledare visar hur ihålig socialdemokraternas äldrepolitik är - både då det gäller beskattning och boende. En riktigt bra och avslöjande ledare! Socialdemokraterna tycker det är okej med avdrag för fackföreningsavgifter och det är ju förstås också en del av det generella jobbskatteavdrag som alliansregeringen infört. Men då talar man inte om "brandskattning".

Och i Luleå ska säger socialnämndens ordförande Eva Bergström att man ska titta på hur man löser "bostadskarriären" för äldre. Det är på tiden - min far skulle vara glad om han kom upp på nedersta trappsteget dvs fick ett äldreboende.

Tack till Lena T som tar bladet från munnen och berättar att Luleå hockeys hejaklack fortfarande skriker "hora" och "fitta". Hejaklackssektionen  här lär ju vara kommunarådet Karls "hemmaplan" - det vore klädsamt om han också bedrev opinion mot detta.

Malin och Malena gratuleras på namnsdagen - nu måste jag sätta fart. Ska ju hinna om sjukhuset med fars medicin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback