Tunnlar - nej tack!

I möjligaste mån undviker jag tunnlar - även hyfsat korta sådana. Under engelska kanalen har jag aldrig drömt om att få åka - och efter denna artikel är det uteslutet att jag ens skulle kunna drömma om det.

Och på tal om tåg så har jag nog inte berättat om att vi blev "perrongsatta" i Strasbourg - 21.49 skulle tåget mot Baden-Baden avgå. Det aviserades 5 minuters sen ankomst för inkommande tåg. Efter 10 minuter började ortsbefolkningen stöna och gestikulerande lämna perrongen - tåget var inställt. Vi skojade om SJ:s resegaranti och bespetsade oss på brandvakt till morgontåget 06.00. Men efter mycket "kacklande" inne på tågexpeditionen blev det tjurrusning ut till väntande taxibilar.

Har läst pappers DN på morgonen - två intressanta artiklar hittade jag - om hur man fixade julen på nolltid och frågepanelen som undrade om farmor höll på att bli dement. Ibland känns det som det senare och nu ska jag ge mig in i städbranschen - det där med julen och nolltid inkluderar förmodligen inte att ha rent hus! Fast farmor i DN var 81 år - så lite marginal kanske man har?




Kommentarer
Postat av: Tiberg

Jag hittade fler intressanta artiklar, men du kanske bara fick Sport-och Ekonomidelen? ;-)

Postat av: Anonym

Fast jag smygläser ju bara kusin Kerstins DN innan jag lägger den i trappen. Men nog hann jag ta del av lite till - men det var just dessa två artiklar som jag tyckte vände sig direkt till mig!! God Jul!

//Ylva

2009-12-20 @ 13:49:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback