Äntligen!

Äntligen insläppt på bloggen - nu har jag ätit frukost och kan kasta in det här som jag skrev före frukost:


Kommer inte in på bloggen - men nu lurar jag systemet och skriver i word - innan jag skrivit färdigt hoppas jag komma in.


Tema gratulationer tänkte jag mig. Först till Vivanne - våran eminenta distrikssköterska utan vars väsen livet vore mycket otryggare. Grattis på namnsdagen.


Och så grattis till Stefan för att han är igång och bloggar igen. Bra blogg men jag blir lite stressad av alla röda länkningar längst ned på alla inlägg. Hur gör du och hur hinner du?


Min hälsning också till näringsminister Maud som jag tycker har klarat de senaste dagarnas press (press i dubbel bemärkelse) med bravur. Lova att föra fram den hälsningen till min före detta ombudsmanna kollgega!


Grattis också till de många vårdtagare i Luleå som har anlitat doktorerna Hassler och andra privata mottagningar. Nu kan de leva vidare tack vare att vi har en regering som ser mer till oss patienter än till Kent Ögren & co.


Nu ligger jag en kvart fel i tidsplanen - en kvart för tidigt för frukost - men för lite tid att duscha. Särskilt som jag måste röra mig långsamt - drabbades av någon sorts yrsel i går eftermiddag på revisionen - höll på att störta i golvet när jag reste mig lite för fort.


Lite för fort har det gått i dagens NSD också. Eller så räckte inte bredden till för rubriken. Något rumphugget känns det i alla fall rubriken om Scanias vd Leif Östling: "Jag ingen aning om hur det här ska sluta". Så står det i papperstidningen - spännande att se om det är samma på nätet. Och "snsskadade" utgår jag från ska vara "synskadade". Fast den senare syns inte på nätet - under rubriken finns inte med.

Nå - nu är det bara att dra igång igen - fredag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback