Da Capo

Da Capo - jo jag säger det igen - när jag hör påannonsen på Anders Eldeman och Da Capo sprider sig en ljuvlig känsla i kroppen.

Som nu när det spelar Lycklige Jim ( och stackars, stackars mig). Där stackars, stackars mig blir lycklige Jims änkas man - och avundas lyckligen, lycklig Jim som är död. Krångligt ?- lyssna på reprisen av Da Capo på söndagkväll - tror jag det är.

Apropå da capo så finns väl risk att programmet Alpint klockan 9.50 också blir en repris. Men det är med sportsliga framgångar som med livet - om det vore ständig sol skulle det ge "öken". Kan finnas något annat att glädjas åt idag - skidskyttarna kanske eller herrarnas klassiska 15 kilometer. Själv ska jag glädjas åt att se Sara spela basket för första gången.

Hon och Lisa ska följa pappa Jens på Alliansträffen i stadshusets sessionssal. Hoppas den kommunala alliansens tajmar bättre i politiken än att lägga en arbetskonferens Alla Hjärtans dag som dessutom är kryddad med sport från 08-30 till 16 .

Och ingen sjukhusutryckning på morgonen - och telefonen spelar något om kärlek när den väcker mig istället för den vanliga ilskna signalen - något som jag själv inte programmerat in. Kan undra om Exchovox är på G och vad det kostar den här gången?

Kommentarer
Postat av: HANS ANGLEROT

Kan Du fixa texten till visan "Lycklige Jim och stackars stackars mig" så är jag Dig evigt tacksam.



Hälsningar Hans Anglerot i Göteborg

2011-02-25 @ 17:02:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback