Dags för stegräknaren

Det är nog dags för stegräknaren - har en uppe i ett skåp men är så oteknisk att det inte är lönt att jag försöker ställa in den. Men någon kan kanske hjälpa mig.

25 kg i viktnedgång bara med att promenera mera. 12 000 steg - men jag vill"bara" gå ned 15 så det kanske räcker med 10 000 steg? Och så låta bli att köpa riskakor smaksatta med smak av gräddfil och lök. Har knäck ett rör ikväll - inte klokt alls.

Så kan jag undra vem det är som svettas ikväll.
Centern? Fast Maud har ju varit den i regeringen näst Janne Björklund som senaste tiden varit mest positiv till kärnkraft. Trodde regeringen skulle presentera något om energipolitiken i morgon. Har hört glunkas om att vår partistyrelse skulle ha sammanträde ikväll men det är visst framflyttat.

Fast norrbottningar som räds kärnkraft bör nog satsa på den här regeringen - med den rödgröna röran får vi väl förlita oss till de kärnkraft som finnarna bygger på gränsen till oss. Och den ryska "säkra" kärnkraften. Jag tillkör inte kärnkraftskramarna men någonstans måste man välja mellan pest och kolera.


Måste ut och kolla lite centerbloggar. Och hörde föresten om att Kd hade något kärnkraftsuppror - förmidagsnyheterna tror jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback