Det är mycket nu

Oj vad mycket som ökade pulsen idag - på ett eller annat sätt.

Sorgligast är dock denna - om
poliser i Malmö som snackat om "blattajävlar och apjävlar" om ungdomar i Rosengård. Polischefen sägs vara upprörd - jag hoppas det bara är förnamnet!

På TV hör jag om en (eller möjligen flera) officerer som förskingrat miljoner från försvaret för att bland annat köpa sig en lyxbil.

Och nu törs jag också säga vad jag tänkte. Vad är det för fel på vanliga arbetsförmedlare när det i Norrbotten ska anställas 25 coacher. Sticket tar sig! Och dessutom ute på nättidningen före klockan 7 - Nya Kuriren har sina fördelar - åtminstone nättidningen.

Och allting går att sälja med mördande reklam - hur länge ska Kuriren rida på avlöjandet om Obolaffären? Är det någon som funnit något nytt i artiklarna som publiceras nu?


Det är väl inte till att tänka sig att NSD lagt ut sin ledare - Toppskiktet drar ifrån. Intressant med LO:s rapport om hur 50 direktörer drar ifrån industriarbetarna i löneutveckling. Det kan man förstås uppröras över - men än mer intressant vore en bredare analys av löneskillnaderna. På radion i går ironiserade man lite också och påtalade särskilt att Vanja Lundby Wedin inte ingick i jämförelserna. Skulle vara intressant att se hur den utvecklingen sett ut. Själv chockades jag över vilken fantasilön LO-ordföranden har. För att inte tala om att minsta lilla uppdrag utanför ordförandeskapet också arvoderas. Det vet vi ju att de 50 direktörena är kapitaliser och skitstövlar - men lever Vanja som hon lär?

Förstås var ledaren inte ute. Och nu måste jag gå till frukost. Kärnkraften, Gruvtolvan och Mona får vänta till senare. Spårsnö idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback