Följ nr 8326!

På söndag kan ni följa Jens i fädernas spår. Med nummer 8326 ger han sig iväg. Återstår att se om det blir som Östman förutspådde vid något tillfälle - att nattvakten plockar av honom från spåret?

Men kommer han i mål så lär han väl bli
Vasaloppets mest framgångsrika länsförbundsordföranden från Norrbotten i alla fall? Kanske dito landstingsledamot också? Eller har vi möjligen Kent eller någon av de övriga hurtiga ledamöterna i spåret. Vore väl något för folkhälsorådet - med Tjejvasan i alla fall?

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Så oerhört intressant och inspirirande att jag skulle önska jag fick forska vidare i detta på heltid, inte med tanke på det förflutna, nej med med tanke på framtiden för detta är något jag funderat på i bra många år.Skriva och teckna, en dröm! Men tänk det finns månnga av gästerna på Fyren som sparar mina teckningar, större kärleksbevis och belöning kan man inte få! Men om jag skulle kunna leva om mitt liv skulle jag avsätta det till forskning om detta för förändring..- för världen:o) Varför jag säger det är kanke för att någon är klokare än jag själv.. ;o)



http://sv.netlog.com/Ylva63/blog/blogid=253344#blog







2009-02-27 @ 16:15:11
Postat av: Ylva Mjärdell

http://sv.netlog.com/Ylva63/blog/blogid=253344#blog



Blogg kommer snart( maybe to deep)

2009-02-27 @ 16:17:11
Postat av: Anonym

Jag hoppas någon med tanke på allt som skett,allt som sker ser pusslet då som nu. I dettta pussel suddas gränser ut och vi har inte råd med maktspel som äventyrar .....Se....öppna ögonen... det är gott......Vi vill finna -försoing- Vi vil finna -fred- ....Tillsammans,KOM...låt oss göra detta...

TILLSAMMANS KAN VI HELA VÄRLDEN & VARANDRA! Och det är gott..............

2009-02-27 @ 16:31:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback