Kanelbullar!

Jag har bakat kanelbullar ikväll. Började klockan 20 och 22 var jag färdig . Bara på en halvliter - men ändå. Borde spärras in. Jag - inte kanelbullarna - de blev rätt bra.

Skrev ett upprop till våra riksdagsledamöter i eftermiddags. Vill ha upp dem - fler - till våra lokalavdelningsmöten. Och jag fick sån respons att energin bara välde över mig. Därav kanelbullar.

"Pilan" till Pajala och Winbäck till Älvsbyn. Och sedan tidigare Gunnar Andrén till Kalix och Fredrik Malm till Piteå. Och om jag kan lita på Gunnar A så är Norrbottens inbjudan dagens snackis på riksdagsgruppen ( om de har någon i morgon).

Partiledaren har hitintill bara besökt (eller tänkt besöka) A och B kommuner  i länet (Arvidsjaur, Arjeplog och Boden). Vi misstänker starkt att han gått i flumskolan och inte kommit längre i alfabetet. Nu ska vi lära honom att härnäst - i kommun hänseende) kommer G - som i Gällivare.

Nu måste jag försöka lägga mig och sova - känner mig som Cornelis med kompisen - fast min behöver nog inte kissa - men den ger sig till känna och trycker en gång i halvtimmen.

"Ger sig till känna och trycker" - vilka härliga drömmar jag ska ha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback