(M) redan i utvisningsbåset

Godmorgon - har haft tekniska problem med bloggen - inte kommit in i skrivläget - men nu lossnade det.

Frukosten aväten och far gratulerad på namnsdagen - Yngve - bara som en påminnelse till Jens som vid någon rast i Östersund (?) kanske ringer och gratulerar.

För att dra ner topparna i mitt blocktrycksdiagram så ska jag nog ett tag nu försöka börja jobba först klockan 10 - för jag blir i alla fall kvar så att det blir "övertid" - fler än de 3 om dagen jag ska jobba..

Ganska kul att studera diagrammet i alla fall - och kolla vad man gjorde då blodtrycket var högt respektive lågt. Tydligen är jag inte så lugn och avstressad  i trafiken som jag trott. Och att handla på Kvantum är uppenbart ingen avstrssande tillvaro. Och jag minns den omständliga damen före mig - jag fick bita mig i läppen - och blodtrycket toppade enligt diagrammet.

När jag läste
Sticket idag höjdes inte blodtrycket nämnvärt - men full i skraft blev jag. GB vill utfärda en varning till politikerna i Arjeplog. Eftersom alla partier varit med och styrt Arjeplog de år det pågått - blir det fullt i utvisningsbåset. Där sitter redan moderaterna som väljarna visat ut sen flera mandatperioder. Och ogudaktiga är dom där uppe - tror inte ens kd letat sig dit? Så kvar på plan blir en vilsen miljöpartist som kom in efter senaste valet.

Det kommer mera - nu kroppsvård!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback