Mammor ska alltid veta först

Expressen vet att berätta att Daniel rådfrågade sin mor om frieriet - och de är klart att mammor ALLTID ska veta först. Vid sonens förlovning - i Venedig - fick jag äran att fixa in förlovningsannonsen. Så här i efterhand inser jag att det hade dom kunnat göra innan dom åkte - själva - men det var ju ett bra sätt att få morsan att betala!

Men bröllopet blev vi alla snuvade på - med bästisarna åkte de till Saxnäs och gifte sig. Själv fick jag - liksom övrig familj och släkt - läsa det i tidningen en lördagmorgon någon gång i juli - 1995? Fast med Pias hjälp ordnade vi bästa festen när de kom hem och när de anlände till det till synes lugna och stilla huset - ramlade hela tjocka släkten ut. Och den fina folkracebilen med blåklinten var omvandlad till en sossebil.

Bästa festen blev det också på den 10-åriga bröllopsdagen - då Jens - i maskopi med mig - ornade en helikopterfärd till just Saxnäs - för fru och bästa bröllopsvittnena!  Att vi inte tänkte på att videofilma minerna på damerna när helikoptern styrde ned mot ängen i Långnäs?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback