Men så gör det då - snabbt!

Vidta disciplinära åtgärder mot polisen och polismästaren i Malmö. Det är svårt för allmänheten att förstå att det kommer beslut så snabbt om att det inte blir något åtal mot vederbörande. Men tänker man efter lite så förstår man ju att åklagaren givetvis måste pröva mot lagar och regler. Och finns det inte utrymme rättssäket så finns det inte.

Men myndigheten kan - och ska enligt min mening - omedelbart ta i tu med disciplinära åtgärder både mot de poliser som fällt uttalanden men också mot den hycklande polismästaren som satt i TV och var chockad över avslöjandet trots att han vetat om det länge UTAN att vidtag några åtgärder.

Hur var det nu han sa någon kändis - King kanske - det är inte de onda människornas ondska som är faligast - det är det goda människornas tystnad. Fritt översatt.

Det ska man nog också tänka på när man läser insändaren av Maria A-M (så skriver jag bara för att slippa stava efternamnet fel - har lämnat ifrån mig papperstidningen).

Det är precis om Maria skriver - offentliga sektorn kan inte hantera kreativa människor som inte alltid jamar med - stora organisationer kanske jag skulle säga - det är nog inte vara det offentliga. Medan privat - företrädesvis små och medelstora företag nyttjar krativieten för utveckling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback