Sanning och konsekvens!

Så klart första ryggmärgsreflexen är att man far i taket då man hör att polisen dragit på stora larmet för en pissande pojk i Arvidsjaur.

Men så funderar jag - stadstester - i lilla Arvidsjaur - klockan halvtre på natten - vilken veckodag det är framgår inte av artikeln. Var det möjligen en fredagkväll dessutom - eller lördag.

Jag säger inte att det är så i det här fallet för jag vet inte. Men ibland vill ju polisen störa brottbenägna gäng och enskilda. Och med en gnutta lokalkännedom om Arvidsjaur kan jag fundera varför man åker ut ill Skellefteå bil för att pissa? Nog finns lämpliga snödrivor på närmare håll.

Å andra sidan fick jag häromdagen hör berättas om en yngling som blivit stoppad när han var ut och körde med sin veteranbil. Blev utsatt för ganska omild behandling - dock icke fysisk - av poliser innan det upptäcktes att polisen jobbade med fel registreringsnummer.

Man skulle önska att polisen kunde reda ut vad som är skrönor och vad som är sant - det skulle höja förtroendet för polisen - vilket onekligen behövs i dagsläget. Och då handlar det inte främst om polisen i Arvidsjaur - men allt spiller över.

Själv ska jag nu ge mig ut i snöstormen - det har blåst så det är nästan barmark vid mitt kammarfönster - kan undra hur vägen ser ut. Och om pissfläcken vid häbarsknuten har snöat över.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback