Skamfläck

Det ryms mycket i det ordet - till exempel på att jag blivit lite slö på att blogga. Jag vet inte varför - det snurrar fortfarande lika mycket "tänk" i skallen - förmodligen går jag väl omkring och pratar för mig själv.

Fick just ett sms från Arjeplog - eller kanske det heter mms - en bild på en termometer visade - 37.4 C. För övrigt en person som står bakom
24 av  bäddarna i Arjeplog.

Jodå - sign Ann O Nym - sonen kom i mål. Utan förfrysningar - det är det enda en mor bekymrar sig om när det är minus 21 vid starten. Själv var han lite besviken - gick för en tid under 3 timmar . men kroknade på slutet och landade på 3.09. Nu väntar Vasaloppet - där han speedat upp sig till startled 7 (tror jag det var).

Tappar nästan tråden nu - det var Skamfläck utan rivningsplaner som satte rubriken. Vi är väl många som passerat skolan i Västannäs och undrat om den rasat helt denna gång. Men det är seg - har föreslagit det tidigare - men får väl upprepa nu - Åke Bergbäck får visa på altenativ till rivning - byggnadsminnesmomunment - "Den lutande skolan i Västannäs". Stavas byn för övrigt med dubbel n? Absolut inte förstås - nu gav mitt bildminne av skylten sig till känna - Västanäs ska det förstås vara.

Och en skamfläck är det förvisso för en hel del sossar att man nu samarbetar med de fd kommunistiska partiet - väsnterpartiet. I Luleå var Kjell Mickelsson det sista kommunalrådet som höll vänstern utanför finrummet - han var inte glad åt det kommunala samarbetet ,med v som följde efter hans avgång. Och tydligen är det lite samma vånda nu på riksplanet för nu går OA ut till försvar. "En kommunist på Bommersvik" var han som ung SSU:are med och medverkade till. Vilket väl ska trygga de som får kaffet i vrångstrupen när det ser Sahlin vänt leende sida vid sida med en som mer än andra väckt upp ordet "kommunism" - Lars Ohly.

Jag borde lärt mig - det jag skriver om ovan - Bommersvik - finns förstås inte på nätet än.

Och nu måste jag speeda upp - för jag blir ensam på expen idag - fick jag just veta. Och inte hinner jag då in till 8.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback