Tema: De mina

Sonen får en bra debattartikel införd i Kuriren - månne det är han eller redaktören som satt den fina rubriken Kraften finns i Norrbotten - mångtydigt.

Från min son till min frisör - Klas. Som också är Stefan Tornbergs frisör om han inte bytt sen senast. Här till rakning.

Och från frisören till Kirsti - vi har följts åt många år i folkpartiet.

Och steget till "mina" Fritz Olssons  hus är inte långt när jag nämner Kirsti- vi står på samma sida även där - hon och jag.

Och glad är jag att Olle Schmidt är med i toppen på vår EU-lista. Olle är i tidernas begynnelse ombudsmannakollega till mig - en riktigt kompetent och rejäl person. Förstås är jag glad över Marit också - en av mina favoriter långt innan hon gick med i folkpartiet. Finns nog ganska många Marit böcker i min bokhylla. Och jag kan än se henne framför mig när hon läste lusen av någon eller något i Kvällsöppet eller vad det nu hette på den tiden. Artikel som inte finns på nätet än.

Vilken olycka - det här feta och fula typsnittet. Men nu vet jag i alla fall vad jag gjorde - Ctrl + 2. Kan någon säga vad jag ska trycka för att ångra?


Kommentarer
Postat av: Svärdotter

Ja Marit är toppen :) Såg henne på det där morgonprogrammet som är på söndagar och hon var jättebra.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback