Till att gena i kurvorna

Kallt och skönt idag. Ni som nu gnällde över vädret igår (dit hör jag) borde förstå vad jag menar när jag säger att jag älskar dagar då det är 20-25 gradet kallt. Mycket bättre än vädret i går där snön blåser runt och snikar sin in överallt.

Har jag gnällt över att det var oplogat igår - så att jag inte kunde ta ur soptunnorna. Plogen har faktiskt varit så sent som efter tidningsbudet idag. Vilket innebär att alla som lejt egna traktorer för snöröjningen och som fått skottat igår nu har en "härlig" snövall att ta sig igenom.

På avdelningen gnäll sätter jag också att jag inte vet var jag ska befinna mig på förmiddagen. Ett möte planerades för en månad sen. Träffen skull bekräftas med ett mail. Vilket inte har skett- Men samtidigt borde jag fått ett nytt datum om det inte är möte idag? Men dom får ta mig när jag kommer - dom får faktiskt höra av sig.

Olof Johansson gamle centerledaren kan också låsas in på avdelningen Gnäll. Kärnkraften är dyr och farlig enligt en intervju i TV. Gamla partiledare ska faktiskt hålla käft såna här gånger!

Kan inte sitta här och minnas allt gnäll från tidningarna - särskilt inte som jag är sen. Vi tar en annan G-avdelning istället - Grattisavdelningen.

Till Mona i Aareaavaara (definitivt till A-avdelningen)  som fyller 40 år idag. Jättestort GRATTIS - snygg hatt du hade på bilden i tidninen. Och kom ihåg att livet blir bara bättre för varje år.

Till Doris - Jens svärmor och Lisa och Saras mormor - namnsdag idag. Och Doris som jag jobbade med på Brandfors och Backlund som numera heter Bergström och är syster till Laila Wikström - som kanske är mer känd i våra trakter. Fst dom brukar fixa böcker tillsammans.

Nu måste jag gena över prärien ned till frukost. Det kan bli en spännande resa för våran snörröjare hade lagt upp högar på lite olämpliga ställen. Men jag har ju min pannlampa.

Och inte en enda länk åstadkom jag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback