Anledning till gratulationer

Anledning till gratulationer känns som en naturlig rubrik på morgonen. Stort GRATTIS till Karl Petersen som fyller 60 år idag. Kalas på Kulturens Hus på eftermiddagen. Tyvärr har jag inte möjlighet att gå dit och smaska på alla kakor han skröt om på fullmäktige - hörde i radion.

Hoppas det blir större ansamling av gruppledare på denna uppvaktning är på hans 50 års dag. Då var det 42 grader kallt och gruppledarna föll från som 10 små negerpojkar på grund av kylan - så till slut var jag ensam men stark som dök upp hos Karl på Norra Strandgatan.

Ett grattis också till Hans BÖRJE Löf som fyller 57 idag. Börje är mannen där det dyker upp nya stavningar av efternamnet beroende på var
man söker. Lööw, Lööv, Löv, Löf har jag sett. Och så dataspråket där prickarna försvunnit. Loov, Loow.

Börje "uppvaktade" jag dock redan igår - han fick gå före i talarodningen vid manifestationen för att hinna till hockeymatchen vilket var en födelsedagspresent till honom från brorsan.

Men störta och bästa gratulationerna har vi ändå fått - vi som inte vill ha en storregion. Regeringen fattar beslut på torsdag - vilket innebär att norrbottningarna i valet 2010 får möjlighet att att säga till hur regionen ska se ut.

Nu ska jag dra till frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback