Are you lonesome tonight?

Jag är ensam ikväll - föräldrafri - så konstigt det kändes att åka raka vägen hem. Och så fattig jag känner mig - ingen Kerstin ovanpå - och ingen anledning att kolla i fönstret om föräldrarna släckt.

Men Kerstin har ringt och allt är väl. i Umeå  Och far var så nöjd med att få stanna. Vi har bokat 3 ggr i solrummet och satt upp honom på kö till fotvården.

Det verkade jättebra på 5:an också - fast Ylva håller säkert på att 4:an är snäppet bättre. I alla fall var vi 3 Y på pappas rum. Yngve, Ylva och den trevliga Yvonne. Dom var för övrigt trevliga allihop!

Och jag får inte glömma att betala in min avgift till gamla SSK - Sigvard ringde just när vi landade vid Fyren. Där jag för övrigt också träffade på en riktigt urtrevlig "lapplisa". När jag sa att jag skulle gå in och hämta en ny lapp sa hon att de dög gott med den gamla - bara vi ser att ni har ärenden i huset och inte "tjuvparkerar" här.


Nu är det väl idrottsgalan som väntar - och själv kan jag inte svära över något som inte röstat alls - inte ens på Kalla fast jag skulle göra det.


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Jo dom är jättegulliga på 5 an också men du vet..borta bra men hemma bäst och dessutom skulle jag inte vilja byta ut min rara chef för allt smör i Småland. Kul att det går bra! Ska kika upp vid tillfälle på 5 an i morgon och krama om pappsen.



Suss gott min vän!

2009-01-19 @ 23:16:02
Postat av: Ylva Mjärdell

Intressant, jag har pronto beställt boken.

Jag har länge,länge funderat, sökt och klurat över detta ämne ...och mer lär det bli....



Läs..fundera och inte minst, förundras!

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=404&a=370966

2009-01-20 @ 00:33:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback