Dagen har flytt

Nu är den snart slut dagen - men den har varit bra och intensiv. Hemma förmiddag och höjdpunkten var att jag fick badrumsskåpet städat och rengjort runt tvättstället. Det skiner.

Telefonsamtal om valnämnden inom kyrkan.

Tolvkaffe!

Jobbet! Med både det ena och det andra. En komaperiod inföll vid pass halvtre varvid jag somnade på soffan på jobbet och sov en halvtimme. Minns att Ylva M ringde - jag svarade inte - men Thomas med privata numret stimulerade min nyfikenhet så jag svarade. Och därmed var koman över.

Valnämnden gjorde sig påmind - jag hade förstås glömt att ringa Sten Wallo. Om någon centerpartist läser detta kan ni möjligen höra av er och ge mig en "tråd" till Martin Johansson ersättare för fp i kyrkans valnämnd.

Sen har jag haft telefonsammanträde med nomineringskommittén inför riksdagsvalet - men haft och haft - är väl mest observatör.

Själv figurerar jag som exempel på kandidatpresentation som "Anna Andersson, Aitik, 30 år och studerande - rödhårig och så med bild av mig" Trodde jag skulle kunna kopiera det - såg ju riktigt roligt ut. Men inte.

Nu ska jag läsa Demensboken en gång till - med särskild inriktning på Lewy-body demens. Och Dagny - hoppas du läser det här - en förvarning om att jag ska ringa dig.



Kommentarer
Postat av: Dagny

Hej Ylva

Har du redan läst Demensboken?!! Du är då otroligt snabb och uppdaterad som vanligt. Välkommen att höra av dig.

Postat av: AGS

Hej!Varsågod Ylva här har du Martin Johanssons mailadr: [email protected]

tel. 0920-22 83 13

Ha det gott!

Anna-Greta

2009-01-26 @ 00:14:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback