Dåliga omen?

Många oroas ju över om vi kommer att ha kvar både Kuriren och NSD i framtiden. Många tror att Mediahuset är minst första spiken..

Och vad ska man tro när både
Kurirens skylt på gamla tidningshuset och just Kurirens flaggstång vid nya medaihuset kraschade respektive knäcktes under gårdagens storm? 

En som fått många dåliga omen är Sara som firade nyår med oss. Hon skulle flyga till Stockholm med 19 december fvb till Cypern. Då halkade hon och föll på bron. Bröt handled och krossade ryggkota.

Nu skulle så redan återupptas i helgen. På Nyårsafton skulle hon komma med buss till Luleå. Först den trejdeavgången med linje 20 från Haparanda fungerade. Övriga inställda på grund av stormen.

Och igår när hon så skulle flyga till Stockholm upptäckte hon att en resväska blivit kvar på bussen. Och sedemera så kom vi på att det ju inte var någon idé att efterforska den i Luleå - den hade ju naturligtvis följt med bussen till Umeå.

Att flyga ned en resväska utan resenär kostar skjortan - så det blir nog till att låta väskan återvända till Haparanda och istället inhandla kaffe, bikarbonat och lite kläder i Solna innan hon ska sätta sig på planet till Cypern på måndagsmorgon.

Om det var en omen eller något annat som fick Arjeplog att satsa på en välkomstbonus förtäljer inte historien. Men Bengt Urban och våran Alf i Arjeplog har all anledning att vara nöjda. Plus 67 personer i befolkningen är stort. Större än vad siffrorna egentligen säger - kan undra vad det skulle motsvara för Luleå. Cirka 1500 kanske?

Och apropå Alf "Sektledaren" Sundström så säger horoskopet i Kuriren att det inte skadar med lite ödmjukhet för oss Vädurar. Alf påstår dock att det ordet kan inte en sann Vädur stava till ens. Men så illa är det väl inte - jag ska i alla fall försöka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback