En till

Fanns det verkligen en till - opinionsmätning. Det kom ju en hel drös här om dagen.Trenden är glädjande att regeringen knaprar in på oppositionen. Men lustigt kan det bli om man tittar på enskilda partiet - hur det kan spreta. Väldigt lite av utvärdering av opinionsmätningar - det borde gå att leda i bevis att vissa har större trovärdighet än andra . Fast det kanske är bra att det inte är så - då kan man ta till sig den man vill och glädjas.

idag känns det som viktigast att komma ihåg att gratuera moster Gunilla på namnsdagen. Och komma ihåg om hon fyller något jämnt om några dagar?

Gunilla från Jokkmokk ska jag komma ihåg att gratulera idag då vi träffas vid lunchen med Nyamko. Och gamla skolkompisar (Brander) och andra vänner och bekanta som heter Gunilla tillönskas en bra namnsdag.

Viktigt också att avliva hunden som attackerade brevbäraren. Alla hundägare som vet med sig att de inte har koll på sina hundar ska veta att sånt här är oförlåtligt. Nu gäller min "dom" under förutsättning att händelsen återgivits korrekt. Vilket man tyvärr inte kan lita på.

För övrigt måste jag säga att skriverierna om det här sekretessbeslutet gör mig oroad. Som det framställs hittar jag inget skäl för sekretessbeläggning och det strider i alla fall mot mitt rättsmedvetande. Det kräver en förklaring på polisstyerlsesammanträdet på måndag eftermiddag.

Nu är hög tid för frukost

Kommentarer
Postat av: Moster Gunilla

Tack för grattiset Ylva, men något jämnt fyller jag inte- det är fem år till Morbror.

2009-01-30 @ 16:42:22
Postat av: Ylva S

Ja jag påminde mor i morse och frågade om jämnheten. Efter lite funderande så sa hon - nej men hon är nog född -32 - men hon rättade sig strax med -42. Och det är väl rätt? För övrigt så minde de henne om att den vackra keramik krukan med trälock och blåbär på utsidan - som vi nu använder till vår lingonsylt - var en present från Eklunds då hon vattnat blommor eller något.

Ha det gott!

Ylva

2009-01-30 @ 19:42:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback