Genklang

Att det inte skulle bli någon manifestation i Luleå på Förintelsens minnesdag har gett genklang i hela landet. Som jag skrev tidigare - tidningen Dagen och Svenska Dagbladet.



Här sitter  Miriam och talar med Expressen som vill att hon ska skriva om sitt engagemang och om den manifestation hon tagit initiativ till.

Försöker hjälpa till med en del praktiskt - vilket en rad andra personer också gör. Så det blir av - med samling kl. 18.00 vid Åhlens för promenad till Gula paviljonen där vi hedrar förintelsens offer med ljuständning och korta tal. Kom Du också!

Förmiddagen ägnades annars åt att följa mor till Syncentralen där hon fick goda tips om en del hjäpmedel och en del av dem fick hon med sig direkt hem.

Efter det träffade jag som sagt Miriam och Ylva M som hastigast - och lovade bland annat att kolla upp de gruppledare som ännu inte hört av sig - om de har möjlighet att komma. Karl P, Mattias K och Thomas O är redan klara. Liksom Conny S.

Och så har jag pratat med Säpo som ju alltid finns med i bilden då statsråd ska hit - Nyamko den här gången. En riktigt trevlig man - han Martin.

Och nu gnetar jag på här på jobbet med både det ena och det andra.

För övrigt kan ni lyssna på radio norrbotten på webben - kl. 09.00 var Miriam och Ylva där och talade om varför det är så viktigt att minnas föreintelsens offer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback