Gra(m)(s)e på varann!

Ett litet rykte förtäljer att det varit en lokal "mellanöstern" konflikt i stadshuset vid förmiddagens presskonferens. Moderate Mattias kräver att sosse Karl ber Israels ambassad om ursäkt.

Själv tycker jag det räcker om han ber sin väljare om ursäkt - så stor är knappast ens kung Karl att israels ambassad ens noterat att han varit ute och demonstrerat. Eller att i alla fall han och övriga sossar som var med tar KRAFTFULLT avstånd från slagorden.

Lite märkligt är det ju också den lokala "palestinarörelsen" är splittrad. På fredag demonstrerar palestinerna med stöd av kommunalråden. Och på lördag demonstrerar deras alias - Luleå palestinagrupp - under ledning av K-A Johansson - kände demonstrationsledare på vänsterkanten sedan decennier tillbaka.

Mycket märkligt syns det mig också att båda grupperingarna sagt sig inbjudit de politiska partierna. Och inget av partierna har fått några inbjudningar - inte ens de som var med och demonstrerade.

Kommentarer
Postat av: Anonym

kan det vara så att de oinbjunda inbjudna har blivit det så att de demonstrerande grupperingarna kan legitimera det och säga att de (o)inbjudna inte är intresserade av det som händer där borta?

2009-01-12 @ 14:39:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback