O(G)Bevågat

Försökte få till något lustigt i rubriken - men det blev ungefär lika pinsamt om det jag vill kommentera . Nämligen Stickets ytterst obegåvade kommentar till att regeringen ny lyckats med att se till att inte fler kompetenta kvinnor förbigås som myndighetschefer. Nu finns Sticket inte ute på nätet än.

Men här är länken till ledaren med rubriken
Fackliga instinkter  (Sticket dyker upp där så småningom) - den är också läsvärd - och jag har svårt att tro att alliansregeringen är så obegåvad att man inte träffar och lyssnar även till särintresset facket. Liksom man träffar särintresset näringslivet. Liksom andra organisationer och personer som kan tillföra kompetens inför beslut. Det innebär inte att alliansregeringen ska agera samma spratteldocka som tidigare regeringar gjorde när Wanja och andra fackpampar drog i snöret, Hörde för övrigt häromdagen från grafiska fackliga kretsar att mullrar rätt rejält om Mona Sahlin.

Dagens överraskning står annars Jan Sundén för - men den är av det positiva slaget. Har gjort hur många tavlor som helst - oljemålningar - och de är ju riktigt läckra som det ser ut. Och inte särskilt dyra heller.

För övrigt är det svårt att lämna sängen sen jag skaffade duntäcket. Nu har jag dragit ner temperaturen i sovrummet också - och då är det än godare att dra täcket om mig. Och när jag kylt ned mig med tidningshämtningen frestar det än mer. Nåväl jag har ju höj- och sänkbar säng - så jag kanske får överge massagefåtöljen vid tidningsläsandet.

Nu dags för frukost och sen blir det jobb!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback