Rocka loss

Skickar en födelsedagshälsning ill Elvis Presley i hans himmel. Hoppas du rockar loss tillsammans med faster Lisa, tant Adele och farbror Erhard som alla hade födelsdag samma dag som Elvis. Det tyckte vi elvis-fan var lite hedrande för dem - att få fira på samma dag som the King.

Även en blind höna hittar ett korn -
Eric Salmgrens krönikor brukar inte toppa min hitlista - men idag är den riktigt bra. Behandla Israel - Gaza konflikten.

För övrigt finns det fler att gratulera idag - en namndagshälsning till Erland Nilsson där ute i "periferin".

Ett större projekt som bör genomföras - det  har fritidsförvaltningen fått  i uppdrag av fritidsnämnden att ta fram. Känns det behovsstyrt utifrån kommunmedborgarna? Känns det som en kärnverksamhet - som väl ska proriteras i dessa indragningens tider?

Nä snarare känns det som ett sysselsättningsprojekt för att undvika övertalighet  vid förvaltningen- och nu har man mage att begära 600 000 kronor för att fortsätta projekteringen. Det räcker till många resor för Mårten och grabbarna det!

Spa-projketet bör stoppas redan innan de lyfts upp på politikernas bord. För Råneåbornas skull och för att inte slå undan benen för att de små SPA-företagare som kämpar för sin överlevnad.

För övrigt borde väl byggnadsminnesmärkningen av Pontusbadet stoppa detta redan på ritbordet?

NSD kändes tunn som en servett idag - det 'är väl därför jag ligger en halvtimme plus trots att jag sov ända till klockan 5. Nu frukost!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback