Under täcket

Oj så länge sen jag var in och skrev. Jobbade faktiskt igår från 9 - 15 med vissa pauser. Gerd var och drog andra varvet på trappen så det blev en del surr och en resa för inhandling bland annat.

Men för mycket blev det - för sen har jag i stort sett vilat och sovit från klockan 5 igårkväll till klockan 6 på morgonen. Känns att kroppen mått bra av det - känns som om jag sovit bort lite virusattacker. För peppar, peppar - för var och varannan är ju förkyld. Kusin Kerstin som var till Stadsvikens vårdcentral i går hade fått sitta och ducka för alla nysattacker.

Lika bra var väl det - att "dra täcket" över sig frivilligt - för för andra blev det en svart lördag i alla fall -
7-1 i baken mot Skellefteå. Trots att både Jens och Thomas var där införda Luleå hockey halsdukar.

Men här är det guldvittring - för småkronorna. Bra jobbat!

Bra förslag från Kd om äldrelotsar i alla kommuner. Det är helt i linje med den äldreombudsman folkpartiet länge kämpat för. Även Guldkortet kan ha sina förtjänster - även om aktuen redan idag har en prioritering - men bör då omfatta alla multisjuka oavsett ålder.

Nu är tiden mogen för frukost. Sen ska det bli en kort repa in till jobbet - jag blev så tvärtrött igår att jag fick lämna allt framme. Inge kul att komma i morgon då det ser ut så - så lite bortstädning ska jag försöka orka med. Pärmar över allt - jag sysslade med "gör mig lycklig jobb" igår - bokföring.

Och revy ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback