Värre än i Ersnäsrevyn

Pust - jag har haft kontakt med landstinget idag. I både Norrbotten och Västerbotten. Lät mig säga att bemötandet från båda ögonklinikerna var mer än okej - men vägen dit var lång. Han i Ernäsrevyn hamnade efter diverse knappande lband annat hos jourhavande präst - så långt gick det inte för mig.

Men efter 3 försök till det nummer som Västerbottens landstings hänvisade till - resebeställningen - och samtliga  gånger fick jag till svar att numret inte var i bruk. Till saken hör att foldern kom igår. Hos en av handläggarna i Norrbottens läns landsting fick jag till svar: "den du söker är inte anträffbar" punkt slut - tyst i luren.

Antiklimax blev i alla fall när jag nästan trodde att vi hade ordnat resan ner för mor och att hon skulle få vara på en vårdavdelning och inte på patienthotellet på grund av svår sjukdom så kom de på att mor haft hjärtinfarkt - och det måste gå 6 månader innan de vill operera.

Och som lök på laxen denna dag fick jag brev från Skatteverket - välkommen in i tabell 34 var jag. Tack för det, Kent Ögren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback