Värsta farhågor på skam

Tänk att det som fick mig att flytta hit till Bärigården - i våras när det blev aktuellt - var att jag skulle måste ut flera steg för att hämta tidningen och att jag inte skulle ha något varmgarage. Nu tycker jag snarast att det är rogivande att med en gammal täckkappa täckandes nattkläderna ta sparken, passera bilen och knäppa igång motorvärmaren för att sen i lugn takt ta mig till brevlådan och tillbak. NSD till Lilly i lilla korgen vid dörren och DN till Kerstin i trappen.

Och detta är nu gjort även denna morgon - som är härligt kylig.

Ser att jag inte skrivit på väldigt länge. Jobbade faktiskt fram till 15 igår - det blev ju lite sen start. Och efter omvägen förbi föräldrrna var det ju inte så mycket kvar av kvällen.

Hann med några telefonsamtal med goda vänner - bland annat mins syster i Uppsala - fast hon är bara en låtsassyster - även om vi under en period svamlade om det så mycket att frågan till och med ställts i partistyrelsen om vi verkligen var systrar!


Så långt det vardagliga - och dit hör väl också enkel matematik. Noterar att det inte är så hevt med den hos Kurirens ledarsrkibenten. Fast egentligen är det väl verklighetsförankringen som är dålig då han tror att en halv vaktmästartjänste kan finansieras med 150 kronor i månaden. Och min verklighetsförankring är på samma nivå - hur kunde jag bara tro att Sticket var länkbart denna tid på morgonen.

Och idag måste jag hålla "tidtabellen" för kusin Kerstin ska åka med mig till Gammelstad. Så nu är det dags för promenaden över prärien! Fullmåne för övrigt - inte full "måne" som det handlade om här. Tänk att polisen tagit en
rattfyllerist på Agronomvägen här i Sudnerbyn. Riktigt tjenligt att dom inte får vara ostörda någonstans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback