Vilken mardröm!

En lång varm natt igen - 12 timmar igen. Undrar om jag håller på sova igen alla mina 4 timmars nätter som jag länge tyckte var tillräckligt.

Kanske mitt undermedvetna tagit till sig av larmrapporten om att för lite sömn ger åderförkalkning?

I alla fall var jag upp en sväng klockan 03.15 - och tittade faktiskt in på bloggen - och svarade på några mail. Tack till M-Ylva för ditt inlägg om demonstrationen i lördags. Jag ska inte publicera det här - för det har hänt att någon tidning skyll refusering på att något redan varit publicerat här. Svepskäl förstås - men ändå.

En härlig konferens i helgen - njuter av att umgås med mina förtroendevalda från länet - och denna gång toppat med besök av familjen Krantz. Inser att jag nog bara har foton av den yngste medlemen i familjen.

Ska åka till jobbet och packa upp prylarna i eftermiddag och då ska jag skåda vad som finns i telefonen.

Annars hoppas att min mardröm som jag vaknade upp till klockan 06.25 förändras till en positiv verklighet. Igår upptäckte jag att jag stoppat på mig två whiteboardpennor från Quality. Tacksam för mina ärliga tankar att jag åker förbi och lämnar igen dem som idag. För helt plötsligt kom jag på att jag glömt att riva med mig alla blädderblocksblad jag antecknat på. Så sällan jag gör det på grund av min förfärliga handstil (eftersom jag inte kunde sjunga heller fick jag gå i välskrivning - men det hjälpte inte). Nu hoppas jag - och har mailat till dem - att blocket inte hunnit städas undan så att jag får det i eftermiddag. Annars måste jag sätta mig och memorera med en gång medan minnet står mig bi.

Nu ska jag gå till frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback