Viss attraktionsskraft

Milt uttryckt får man väl säga att Nyamko Sabuni har en viss attraktionskraft. Till ett internt lunchmöte kom det 43 personer. Själv hade jag väl kalkylerat med ungefär hälften.

Och hon har ett enkelt språk och sätt att tala som är njutbart. Dessutom känns det att hon har en oerhörd kompetens på sitt "ministerområde" - som ju gubevars inte är så litet i omfång.





Här vågade jag mig på ett första försök att kliva fram och fotografera. Förutom Nyamko och Thomas nackarna på Gunilla och Annika.



Styrelserummet på landstinget är inte det bästa att fotografera i - här dock en grupp av lyssnare - från vänster Yoav, Theresa, Enar, Helena och Els. Lite osäker på vem jag klippt in en bit av huvudet på.



Försök till ytterligare publikbild - där jag till och med har svårt att identifiera vilka alla är,



Och en till bild - Marja-Liisa och Karin mot fönstret.
Vid bordet från vänster Ulla, Eira, Anita och Viveka.
Och förutom tidigare nämnda nackar har vi Gösta Edfast till vänster.

Och ni som nu vill se henne live kan gå till Kulturens Hus.

Kommentarer
Postat av: Hemlig

Ett vinnartips till FP! - Med sin attraktionskraft kunde hon kanske rädda nuvarandes missar både inom försvar och skola...

2009-01-30 @ 23:40:31
Postat av: Anonym

FP - sen när ska TT styra svenska språket och partiernas skrivregler. Bojkotta beteckningar som FP, C, S och så vidare.

För övrigt tror jag Jan Björklund har god attraktionskraft trots den kampanj som bedrivs mot honom från media. Trots att Skolverket i allt väsenligt bekräftat Jans uppgifter om skolan så finns det media som hittar någon lite detalj att haka upp något negativt.

2009-01-31 @ 10:43:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback