14 är mer än 10

Fy vilken besvikelse - 14 grader - och till detta rejält mul. Skulle kolla in om väderkanalen gav något hopp - men då blev jag mest bara förbenad - för bland landets städer återfanns inte Luleå. Men väl Jönköping och Norrköping - men så tjenligt så hade de bara 10 grader istället. Återfann inga höjdare alls vad gällde temperaturen.

Och nu framöver blir det att ta till spriten - svininfluensan har nått Norrbotten med två fall. Lite märkligt i artikeln att det sägs att vaccinet inte är färdigt - samtidigt har det getts till de anhöriga? Spriten är förstås lika med handspriten. Har undrat hur flaskorna utanför avdelningarna fått vara ifred? Det luktar precis som det gammeldags brännvin som ibland brukade intas som kaffekask av far och de andra jägarna efter en lyckad jakt.

Mitt svar är nej - vi som upplevt både asiaten I och II och Honkong är lite härdade. Dessutom överlevde vi fågelinfluensan som åtmisntone i svenskt perspektiv snarast var att jämföra med en tidningsanka.

Joel ska gratuleras på namnsdagen. Till exempel Kurirens lokalreporter i Boden som skriver om energi. Och Evas Joel som var min granne på Sunderbyvägen. Och Judit  förstås - Strandljung till exempel.

Och enligt Ratsit är det 329 personer som fyller "pension" idag.


Nu är det frukostdags. Och sen jordgubbsdax - första inplocket idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback