Ari, Mona och Christina?

Ari, Mona och Christina - vad har de gemensamt? Jo de har bjudit in mig som sin vän på Facebook. Fast jag tror att en Christina till också bjudit in mig. Lundh?

Hör ni ungdomar i partiet - är det inte dax att ta med "tant" i  facebookgänget nu?

Förmiddagen ägnades åt lite städ - eller röj - hemma.

!2-kaffet utmynnade i ett röj på övervåningen hos föräldrarna. Och röj gjorde hemtjänsten också - man glömmer alla halvgjorda insatser när K och K varit och hunnit fixa det mesta - mycket mer än man kan kräva - och mor mår så bra när det är fint omkring henne.

Sen sov jag några timmar vid 16-tiden.

Handlade på Kvantum vid 18-tiden.

Levererade till föräldrarna vid 19-tiden.

Körde bort grannens hund från kusinens blomrabatt vid 20-tiden. Fick se att hundjäkelns husse stod en bit bort - så nu har jag skämt ut släkten. Men jag tycker uppriktigt att det är förjäkligt att hunden får vara lös - även under hela den tid naturen är en "barnkammare". Nere på ängen där spovarna har sina bon tränar en del hundägare sina fågelhundar. Man spyr nästan. Minns att far min var upprörd tidigare då hans uppmärksammade det.

Nu har jag äntligen ätit grädden som ska garantera viktnedgången enligt Annika Dahlqvist  - och jordgubbar - svenska - inhandlade på Kvantum. Men jag säger fortfarande - leve jordgubbarna från Bryssel!

Nu ska jag se nyheter vid 21-tiden.

Så tror jag det blir sov - och sov - och sov. Och inga tidningar i morgon. Lilly hämtade morgonens.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback