Inte en droppe

Banne mig inte en droppe här i Sunderbyn - i Västerbotten har de fått upp till 70 mm enligt denna artikel. Polenkyla på väg - verkar bli gott om städväder. Fast idag ska jag fixa en paj till gäster som jag ska ha ikväll.

Kjell har namnsdag - grattis. Sandström i Gammelstad, Eriksson på kommunen, "Lulebuss" Eriksson och kusin Grönborg i Koskullskulle.



Namnsdagsbarnen tillägnas detta blåklintsfoto som jag fått från kollega Björn Stenström. Lär vara från Svalnäs - var de nu månde ligga?

Och Ingemar Eliasson slutar som riksmarskalk - kanske redan i år. Snart 70 år och 10 barnbarn legitimerar honom väl för det - men ska han verkligen sluta före bröllopet?

Med all respekt för att Michael Jackson är lika stor för en del som Elvis var för oss - så tycker jag det ska bli extremt skönt om det snart slutar skrivas om detta. Inte ens i våra lokala tidningarna fredas jag - både NSD och Kuriren speglar en lokal minnesstund. Fast att skriva som Mikael Leijon att "Än en gång kan vi konstatera att döden på något märkligt sätt verkar väcka nytt liv i den ljummaste av karriärer" är väl ändå att underskatta "Kungen av Pop".

Nu drar jag på Helly Hansen och går till frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback