Lite yrvaket

Lite yrvaket har jag letat mig runt på några nättidningar - Victoria och Daniel som disktrasa återfinns på åtminstone 2 tidningar och får väl då anses som en av dagens stora nyheter.

Tänkte inleda med rubriken "tolvtimmarsligg" - men det hade möjligen kunnat missuppfattas. Men efter dopet och på de följande festligheterna gick jag i däck klockan 18. Och steg inte upp på riktigt förrän vid 4:e väckningen klockan 6.

Flickebarnet som döptes hade tilldelats namnet Ebba Sara Johanna Borg Westbrandt med dopkompisen lyssnade till namnet Cornelia plus ett eller två namn till som ingen av oss uppfattade. "Dopbarnen" var hyfsat tysta medan kompisarna i publiken hade lite svårt både med stillasittande och tystheten.

Mor hämtades från sjukhuset enligt planerna.

Efter kyrkan var det lunch här hemma på Bärigårn och det blir väl någon bild så småningom. Många trevliga möten både med kända och okända människor. Mellan lunchen och efterföljande kaffe så återbördade jag mor till sjukhuset - permisen slutade 16 för diverse medicinerings skull.

Nu ska jag hämta in DN till folket ovanpå och ge mig av till herrarna där nere.  Och de enda jag vet om dagen är att den innehåller en lunchbjudning och besök hos mor. Resten tar vi som det kommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback