Morgonrodnad

Morgonrodnad åsyftar inte vädret - utan de faktum att Aurora har namnsdag idag. Vilket jag alltid kommer ihåg eftersom jag växte upp granne med en Aurora - vars hår vi ungar blev "inkallade" för att rulla mot en ersättning av 1 kronoa och ett äpple. Låter kanske inte så lockande - blev omedvetet lite kul - men det var okej betalt på den tiden.

Apropå dubbeltydiga rubriker  så får vi veta att "Spötillverkare kroknade" i Överkalix. Från Kalix rapporteras om "Pengarna i sjön" - det handlade bland annat om att sälja paddelturer.

Men det råder någon slags anarki på NSD:s nättidning - några av dagens nyheter finns med men väl uppblandade med gårdagens och kanske än äldre?

Men tillbak på spåret så gratulerar jag Astrid L på 58 årsdagen. Lillasyster till en god vän till mig som tyvärr gick bort för något år sen - alldeles för ung.

Upptäckte att Ratsit är alldeles förträffligt - vilket jag väl vetat förr. Men nu upptäckte jag att jag kunde fråga efter personer som fyller 60 år idag - och det är faktiskt
hela 355 stycken. Här kan man söka reda på gamla vänners adresser också.

Det blir för övrigt bloggttystnad idag - åker till Pajala för möte med bland annat våra toppkandidater på riksdagslistan. Så kommer nestor Gunnar Andrén att medverka. Vet inte om han kandiderar igen - på stockholmslistan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback