Och vilket trams!

När jag piggnar till så gör jag det med besked.

Har varit ned och kollat att allt är väl hos far - han pratade om att basta - så jag tänkte bäst att kolla att inget glömts. Men där var allt lugnt.

Så jag satte mig en stund och skulle rensa på min favoritlista - det är ju en del bloggar som är helt döda -  Anne Marits till exempel till vilken jag inte ens har någon länk till mer.
Camilla får jag plocka snart - Bullar och bollar 21 juni - och sen då?

Men värst ändå min alliansbalskavaljer -  Jonas Grafström - som bara ger inträde för särskilt utvalda. Kan det ha med utskänkningstillstånd att göra? MUF hade ju någon lönnkrog iofs för många år sen  - Blå¨Munken - dit bara vissa utvalda hade tillträde? Officiellt var det så - men ryktet drog dit hött som mött - vilket väl var syftet. Utsökt trams! Med hemlig blogg menar jag.

Men Stefan kan man lita på - kanske? Jag drömde om honom härom natten - att han skickat hustrun på semester - men var hemma själv. Men han twittrar ju att han är hemma nu så jag drömde väl tokigt?

Förmodligen är det väl hans (centerns kyrkovalsedlar) som jag räddat kvar på Blomgatan idag. Var dit och bad om att få hämta nästa vecka - och då var det en drös till på samma pall.

För övrigt drömde jag härom natten om att det var dagen för julafton - och jag hade alla förpliktelser ogjorda!

Kommentarer
Postat av: Jonas Grafström

Hej Ylva, har tagit ledigt från bloggandet och stängt ner den tills vidare, ingen har tillträde till den :)

2009-07-30 @ 15:46:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback