Säg B

Har man sagt A ska man banne mig säga B. Det är väl min nyfikenhetsgen - men jag blir så sur när tidningarna "nyper" något ur opinionsmätningar t som de tycker kan ge rubrik - och sen lämnar man allt övrigt. Alltnog får vi iaf veta att det är så jämnt mellan blocken att det inte är statisktiskt säkerställt.
 
Malin Öhrlund skriver på "Idag..." att eftersom man inte börjar grymat eller får knorr på svansen så förfasas hon inte över svininfluensan. Peppar, peppar!

Sommartorka måste det ju också vara bilglasbranschen tillåts lobba för byte av vindrutor - och de på bästa debattplats i Kuriren. För visst finns det redan regler för hur vidrutan får se ut - själv fick jag "godkänt" för mitt stenskott för att det satt så långt ner och inte störde sikten.

Styrelsekraft nästa för näringslivschefen - nu kör man repris på styrelseutbildningen - och glömmer att nämna de två deltagarna som man häromdagen bad om ursäkt för att man glömt.  Men icke förty så är det så att Helen Doktar och Christina Huhtasaari också är uttagna till utbildningen.


Bruno ska gratuleras på namnsdagen. Och så får jag väl säga som morgonredaktörerna brukar skriva - idag väntar det okända - det är det som kallas nyheter. Fast frukost, jordgubbsplockning och sjukhusbesök blir det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback