Simnota

Ja "springnota" har man ju hört talas om men aldrig förr om "simnota". Kan ju hålla med om att det var onödigt dumt att riskera livet på det sätter.

Emma har man ju hört talas om - hon har namnsdag idag. Åhman i Älvsbyn om hon nu finns i Älvsbyn än? Grattis, grattis!

Igår kom jag ihåg att ringa min tipskompis som under sommaren huserar i Västerviken. Henne kunde jag gratulera till en tipsvinst á 6.50 för hennes del.

Trendigaste namnet just nu - Joline - lär väl inte ha någon namnsdag. Trendigaste pojknamnet är Milo. Själv har jag inte hört någon som heter vare sig det första eller det andra. Men det tyder väl bara på att man inte rör sig i de trendiga kretsarna. Däremot gillar jag låten Jolene (Dolly Parton) som uttalas likadant - "Joline".

Godmorgon programmet på TV ska diskutera om det finns något kvar att äta - efter det  att man blir tjock eller får cancer av. En berättigad fråga?

Nu ska jag gå till frukost - med farbror doktorns besked om mitt extremt låga kolesterolvärd - kan jag väl unna mig några ägg på morgonen? Och tur att jag skrev det för ägg står på föräldrrnas inköpslista - det blir till att ta med några stycken.


För övrigt dimmigt som en morgon vid medelhavet - tyder på att det blir ytterligare en god dag idag. Kompis Birgit ska få besked om sin bröstcancer idag - jag hoppas att detta besked blir en god ingrediens i den goda dagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback